روزشمار عملیات های دفاع مقدس

نوار زمان هشت سال جنگ تحمیلی

کد خبر : 54621
تاریخ خبر : 1403/07/18-16:14
تاریخ به روز رسانی : 1403/07/18-18:08
تعداد بازدید : 131
نسخه قابل چاپ

مروری بر زندگینامه جهادگر شهید محسن صدقی بجنوردی

جهادگر شهید محسن صدقی در یازدهم بهمن ماه سال ۱۳۳۶ در شهر بجنورد چشم به جهان گشود. در جریان درگیری های سوسنگرد و دفع حمله دشمن در تاریخ یازدهم آذرماه سال ۱۳۵۹ در سن بیست و سه سالگی به شهادت رسید.

مروری بر زندگینامه جهادگر شهید  محسن صدقی بجنوردی
جهادگر شهید محسن صدقی بجنوردی در یازدهم بهمن ماه سال ۱۳۳۶ در شهر بجنورد چشم به جهان گشود. خانواده ی مؤمن و مذهبی صدقی، به امید آنکه فرزندشان از همان ابتدا، وجودش با نیکی سرشته شود، نام محسن را بر او نهادند تا نیک نامی، معنای اسمش گردد. پدر و مادر محسن، از همان ابتدای کودکی با توسل به ائمه معصومین او را با آموزه های دینی تربیت کردند و محسن به عنوان یک کودک مهربان با آموختن اخلاق و ادب از محضر پدر و مادری نیکوکار، همواره مورد حب دوستان و آشنایان قرار گرفت.
یکی از نشانه های بارز تربیت اسلامی محسن آن بود که از همان ابتدای کودکی سعی می کرد نماز را در اول وقت بجای آورد و برای این کار همیشه پیش قدم و پیش تاز دیگران بود. او با این عمل خود می خواست خود را بیشتر از دیگران به خدا نزدیک کند و طعم شیرین عبادت را به دیگران بچشاند. او علاقه ی بسیاری به کسب علم داشت. اما فکر کار و تلاش هم در ذهن او نقش می بست و در کنار کسب علم، به کار و زحمت نیز می پرداخت.
محسن به عنوان یک دانش آموخته ی روشنفکر، به خوبی مسئله انقلاب را درک کرده بود و با هیبت یک جوان مصمم و انقلابی، با شور و حرارتی بسیار، در راهپیمایی ها و تظاهرات مردم انقلابی بجنورد شرکت می کرد. آن روز ها و در هوای سرد زمستان سال ۱۳۵۷ مردم با کمبود سوخت و خوار و بار روبه رو بودند. اما جوانان ایثارگر و نیکوکاری همچون محسن، تمام تلاش خود را به کار می گرفتند تا روز های پر التهاب انقلاب، روز های سختی برای مردم نباشد. محسن پس از پیروزی انقلاب، با هدف خدمت به مردم محروم روستایی، جهادسازندگی را به عنوان نهاد فعالیت های خود برگزید و در شهرستان بجنورد جزء اولین نفراتی بود که گام در این نهاد انقلابی گذاشت.
در روز های آغازین جنگ تحمیلی سال ۱۳۵۹، محسن با اشتیاق تمام روانه جبهه های نبرد شد. او بی خبر از آشنایان، با عزمی آهنین به جبهه اعزام شد و در منطقه سوسنگرد به عنوان فردی جهادگر علاوه بر فعالیت های سازندگی، اسلحه در دست گرفت و در لباس رزمنده ای شجاع به دفاع از خاک وطن پرداخت.
در روز های آغازین جنگ خیانت های بنی صدر، رئیس جمهور وقت ایران، ضربات سنگینی بر میهن عزیزمان وارد کرد و سوسنگرد نیز به واسطه همین خیانت ها در محاصره دشمن بعثی افتاد. در جریان درگیری های سوسنگرد، محسن و دیگر همرزمان شجاعش با تمام غیرت در مقابل دشمن ایستادگی کردند و با مقاومت و شهادت خویش به همه جوانان نسل های بعد از خود پیام دادند که آزادی وطن، حاصل قطره قطره ی خون و لحظه لحظه ی حیات جوان های نسل اوست.
پس از پایان نبرد و دفع حمله دشمن، شهید محسن صدقی بجنوردی در تاریخ یازدهم آذرماه سال ۱۳۵۹ در سن بیست و سه سالگی به شهادت رسید. پیکر شهید در زادگاهش شهرستان بجنورد به خاک سپردند.

منبع: دفاع پرس
انتهای پیام/

برچسب ها :

نام*
ایمیل*
نظر*


© 1397 کلیه حقوق محفوظ است | طراحی وب سایت
x - »